torsdag 31 december 2009

NYÅR!

HEJSAN ALLA!

Äntilgen hemma! Sitter och tittar på film med barnen! <33 BTW! Ska snart få en telefon en BLOGG telefon! YEY!!!!!!!!!!! IAf... de´t var rätt okaj fast Ludde var så rädd för raketerna han hoppade up i mitt knä där ute, så jag gick in med han.

JO! Freddie! JO JÄVLAR! Han vågar iaf ta! Jag menar på mina axlar om jag är ivägen och så! Dem andra killarna vågar fan heller ta på en tjej.

Han är faktiskt as shyst! Vi satt och snackade på hans rum! Men fan vad Carina är sörig! Nicol ( Freddis syster ) och Adam ( Lenas systers barn ) är ju tsm och bara för det ska Freddie och jag bli det också! FAN HELLER! Vi är ju bara en vän! Också ville Freddie lyssna på en låt Carina bah: " Bara om du dansar med Cassiy " Jag bah: " LÄGG AV! " Men men.. dem fortsatte fan palla! Jag gillar han fan bah som vän. men men... nu ska jag fortsätta se filmen!

Puss Cassiy. Enjoy! ;)
HEJSA ALLA!

Idag ska man till Carina, Freddie, Nichole och Mats! Det ska INTE bli kul! Vi ska sitta där från halv sex till 12! Fy fan vad drygt! :( Dem kommer förmodligen att ta in deras kaniner! Dem bet mig en gång i handen Det gjorde så sjukt ont! Sen har dem en pappigoja. Undra hur det går för Ludde... :/ Ludde ska förresten fotas! PÅ vellingeblomman! Min lille modell! <33 x))

Jag har faktiskt inte gjort något idag så nu ska man bara göra vi sig och så! <33


ÄLSKAR ER! Specielt Annie, Jojjo och Isabelle för jag vet att nu kollar min blogg! Vet inte om det är fler men ett stort hjärta till er! <333

Puss Cassiy. Enjoy! ;)

onsdag 30 december 2009

KLARAS HALSBAND!

HEJSAN ALLA!

Igår fick jag ett halsband som tillhörde min gammel farmor som nu är död. :(

Hon var mitt allt och jag vet att jag hörs dum i huvudet just nu men jag tror hon håller koll på mig ( ande ) Men iaf... nu har jag det på mig! Det ser väldigt gammeldags ut emn det betyder mycke! Bilder på det kommer sen!

Klara hade sagt till mig att ha 3 lappar i det.

Första lappen med vem jag gilla ( hon skulle kunna se det, hon var lite knäpp . )
Andra lappen något som fick mig att tänka på henne! ( PÅ den står det : " Jag älskar dig / K ) Jag fick en sån lapp av henne en gång!
Tredje lappen skulle va en spontan. ( Där står " Team Edward " )

TACK ANNIE FÖR DU PÅMINDE MIG MED MIN BLOGG! <33

HEJSAN ALLA!!!!!

Förlåt för att jag inet al ut något igår.Men jag gjorde faktiskt ingenting specielt! :O

Men idag! Först var ajg bara med mamma. Vi tittade på tv och så. Sedan åkte hon och solade solariuom så jag satte mig och tittade på tv lite. Jag bläddrade som in i! Det fanns ingenting på tv! Så jag gjoerde mig macka och drack cola. Sedan letade jag lite igen och då var det Lassie. Och mitt i Lasse hör jag någon ropa : " ALICE! VART E DU! KOM HIT! ALICE! KOM NU! " Det var någon som var av med sin hund! Jag sprang ut på balkongen och frågade mig om jag såg hennes hund där upe ifrån och det gjorde jag! Så hon sprang dit jag sa och det slutade lyckligt!

Sedan åkte jag hem till pappa och vi installerade wii! Det var jätte kul! Jag vann över pappa i både tennis och bowling sedan spelade vi basboll fast vi fattade inte det så vi sket i det. Sedan kom Lena ner hon hade gått up klcokan halv 6 för hon och hennes föräldrar skulle kolla en övernattnings lägenhet som dem skulle köpa men halv vägs dampade bilen. Ingen värme och spolar vätskan gick inte så dem fick åka tbx! DÅ såg vi Ice Age 3. Sedan nu sitter jag här upe och tittar på kollo pappor!

lördag 26 december 2009

Hejsan alla!

Tittar på Förtrollad har sett Harry Potter och fortsättningen på en film som började igår. Stenhuggaren. AS BRA! <33

Och nu ska mamma och jag dansa. Ska spara till en TOUCH HAR BESTÄMT MIG NU TIll 99,9%! ;)

Puss Cassiy. Enjoy! ;)

fredag 25 december 2009

JULAFTON!

HEJSAN ALLA! Fick nya smycken och så, men jag fick även 1000 kronor! <33 SÅ nu har jag ungefär 2000 kronor sammanlagt! :O Fyller ju år snart så då får jg nog dem 2000 kronorna som saknas eller? ;)

USCH! Aså... har sett Santa Buddies 2 gånger ikväll och Sebastian kommer ringa sen på port telefonen om koden inte funkiar ( den gör inte alltid det för någon har installerat något SKIT! ) GAH! Man kan ju öppna med nyckeln men den har han glömt! :O

Usch! Det är inte kul! GÄSP!

Mamma råkade slå mig i ögat idag så jag hasr AS ont! Sedan råkade hon ta säönder mitt köra mobil smycke! :O Nalle Puh blev HUVUDLÖS! OMG! Iaf... nu ska jag sova. Natti alla och tack för att ni orkar läsa!

Puss Cassiy. Enjoy! ;)

torsdag 24 december 2009

JUL!

HEJSAN ALLA!

Jag kom hem vid 12 igår så jag orkade verkligen inte!

Men. Jag fick en utomland resa med bästa farmor och farfar! Har inte fått veta vart för det får jag veta på min födelse dag den 24 mars! ;)

JAg fick även Wii som jag inte har önskat mig.

Men nu e det ju jul afton och det är ju vad alla vill! Så... GOD JUL!

Idag öppnar jag mammas presenter! :)

onsdag 23 december 2009

HEJSAN ALLA!

Idag så börjar mina julaftonar. :D Idag blir det med pappa, djävulskvinnan och farmor och farfar. LÄNGTAR! Det ska faktiskt bli kul! Förutom att Lena ( sjävulskvinnan )ska med då.

Hoppas alla andra ska ha en underbar dag idag. PUSS!

OBS! Bilderna från Julia och Klara och alla jag har inte glömt dem men dem kommer ut senare.
Skiti inläget som Issah. Okej? Vi är vänner nu.

tisdag 22 december 2009

hejhej idah har man skapat blogg. idah blir det nog bästa cassy och bästa panda men var inte säker först för det blev lite strul men herregud syskon bråkar eller hur tjejer?? Puss o kram : Isabelle<3

Betyde det ens något för dig?


Har jag berättat för dig vilken fas jag e i! Och du säger att du hatar mig! TRor du det hjälper?

En i min släkt har cancer och jag täbker JÄTTE MYCKET på mina döda djur.

Om du hatar mig. Måste du säga dte just nu när jag inte kan ta imot det?
NÄMEN HEJSAN ALLA!


Idag var det skolavsluting! ÄNTLIGEN! Det är så himla skönt!

Skulle åkt till mobilia med Amanda och Isabelle men dem är så JÄVLÖA DUMMA! Dem ( Isabelle ) pallade inte gå hem om mig och hämta pengar ( kan jag hjälpa att jag bor i Hököpinge? ) Sedan så gick jag och kom tbx sen ( då Isabelle hade lagt luren i örat på mig ) Hon ljuger hella tiden och jag kan nog inte vara vän med henne längre! Hatar
folk som ljuger ( menar inte att jag hatar dig nu Issah ) men jag orkar inte!

Jag vet inte om det bara e jag. Men Isabelle låter inte MIG att vara speciel 1 sekund! Utan hon hittar på en lögn historia om något som har hänt. Jag vill OCKSÅ känna mig speciel någon gång?

måndag 21 december 2009

HEJSAN ALLA!

Dagen är inget att berätta om!

Mne min pappa har varit med om en bil olycka!

Han kom med bilen så halkade den men just då kom det en lastbil med 4 ton sten! STORA STENAR!


Men pappa skada sig inte men vi ska inte snacka om BILEN! Den blev kvaddad. :( STACKARS PAPPA!
HEJSAN ALLA!

Detta inlägg vill jag göra till Isabelle.

Du svarade inte på telefonen! Jag försökte Isabelle! Mne du sket i mig!

Du är verkligen jätte snäll och jag vill ah dig som vän! Jag vill inte mista dig!

Mamma har sakt att hon helst inte vill att jag ska åka till Triangeln... förlåt... :(

söndag 20 december 2009

KUSINER OCH MORBROR!

HEJSAN ALLA!

Mina kusiner kommer idag eller dem kom igår men aså jag ska träffa dem! LÄNGTAR! Dem bor i Stockholm så jag träffar inte dem så ofta! MIn minsta är 3 år Tilda, Klara 7 år, Julia 6 år. :) Bara små! :) Men det är nog inte lika kul med störe ( tycker jag ) Jag får väl leka med dem. XD

Min morbror kommer också hit! :) Jag kommer så klart fota! Så ni får se det! :) JAG ska få mina julklappar från dem och så! Och vi ska ge deras. Foton på min klädstil och mina nya skor som ajg köpte i Fredags ( var i stan med Panda )

Nu ska jag spela habbo lite sendan ska jag göra vid mig.

Puss Cassiy. Enjoy! ;)

SEBASTIAN!

HEJSAN ALLA!

Det snöar fortfarande ute! Aså detta är helt sjukt! ;O Vi har värsta isbana på den lilla skön så vi akn åka skridskor där. ;) Mne ingen av oss vågar, den kanske inte e helt täckt av is.

IGår slog mitt hjärta som fan ! Ni skulle sett. Jag har ganska bra utsikt från mitt fönster: Sjön, vägen, åker ( som e snö äckt just nu asssssssssss fint ) , en bondes hus bara ett hus då, havet.

Ja, då såg jag ju vägen och gissa vad! Jo, en buss hade vält och min bror skulle åka till malmö och det var en sådan buss! Först fick vi inte tag i SEbastian och jag höll på att börja gråta men sen kom vi fram och då var det bussen förre honom! FY VAD RÄDD JAG BLEV!

torsdag 17 december 2009

Hejsan!

JAG SE DET SNÖAR JAG SER DET SNÖAR DET VAR VÄL ROLIGT HURRA!


JO, ni ser rätt! Här är äntligen snö!! JIHO! Fy vad man har önskat att det kom. Och helt plötsligt så kom det!

Men imorse var bussen försenad! 20 minuter! KOm försent till skolan! ;O OMG! Men ingen kvarsittning. Jag kan ju inte hjälpa det! YEY! Ja, nu ska jag in på habbo så ha det så trevligT! Har precis bråkat med Sebastian ( min bror ) han har bruttit sitt finger. Råkade slå han där när jag blev arg på honom! Och på gympan har jag klarat backlänges i volter!

Puss Cassiy! Enjoy! ;)

Idag var jag iaf med Sara as kul! Vi pkte polka som jag hatar är til coh med rädd för det! Puss! <33

måndag 14 december 2009








HELLOW ALLA!


Super dag idag. var med Isabell hade as kul! Förutom en litem händelse som ajg inte kan säga nu. Orkar inte göra ett inlägg nu igentligen! XD Men jag måste! Jag har ju lovat er ett minst!!

Vi ska göra en jul kalender den här sista veckan. EN av mian kompisar bestämmer något i mitt rum som ajgs ka lägga ut ( något kul ) Det bli vidio då! Elle vi får se men nåt med en vidio blir det! Iaf. Här kommer bilder från idag ( i hissen )

Outfit idag:

Rosa linne: Grekland
Grönt linne under: Jc
Jeans: Kappahl
Halsband: Holland.

söndag 13 december 2009

HEJSAN ALLA! Nu har jag klätt grannen med. Bilder kommer senare idag.

Jag ska spela spel med Emelie snart.

Det där om filmen igår jag läste på baksidan och där stod: " Dem har ett väldigt bar sexliv " Jag bah: " Okej, då var dte nog inte så konstigt att dem sa att jag inte ville se det. "

Så allt ät fixat nu! ;) Hoppas alla har haft en super dag! Jag har iaf det!!!!!!!!!!


Nä, nu ska jag spela spel med Emelie, hejdå! <33

Puss Cassiy. Enjoy! ;)
HEJSAN ALLA!

Detta blir ett snabbt inlägg för vi ska snart åka och köpa gran. Dagen igår gick bättre!

IDAG SKA JAG HEM TILL MAMMA! YEY!LÄNGTAR! Iaf. Emelie och Richard kommer! :( Det blir inte kul. Dem bor förhelvete inte här, kan vi inte få pynta grannen själva? :(

Jag sa att det skulle bli ett snabbt inlägg.

Puss Cassiy. Enjoy! ;)

lördag 12 december 2009







HEJSAN ALLA!

Nu har jag varit med pappa och handlat. :D Det blev 2 par jeans! Pappa köpte en iphone vänta! SCH!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ni får inte säga något till Lena han vill inte vissa att ahn köpt en än. xD

Jag ska nog köpa en Samsung Jét. :D Eller en iphone jag vet inte riktigt! :O Eller köper jag den märkes! :D

Iaf. Jag har skrivit ner vad Len abrukar klagga på.

Listan blev så här:

Kajal ( Jag vill ha det? Bara Acca det? )

Byxor ( MEN HALLÅ! Det e mode? Kan ajg inte få ha tajta om jag vill? )

Spegeln ( JAG E 12! Jag blir ju anorlunda för varje dag! Får jag inte titta mig själv i spegeln? )

Går efter utsende ( MEN HALLÅ??? Är det inte normalt? Jag e 12? Desutom sa jag bara vad jag tyckte! )

Rädd för Ludde ( Em... han morrade och tittade på mig och börja skälla?? Självklart ajg inte vill puta in stolen då! )







Så. Det var det.


Outfit idag:

Jenas: Kappahl
Svart tröja: Mammas garderob
Väska: Kappahl

Puss Cassiy. Enjoy! ;)

Tycker ni att jag sminkar mig för mycket?
HEJSAN ALLA!!!!!!!!!

Igår sommnade jag till en film sedan vaknade jag klockan 6 och då fick jag stänga av tv:en. HAHA!!! Det var teletubbis d´å. xD Sedan låg jag i sängen i 1 ½ timme. Jag tittade på " just shoot me " och " simpsons " det är faktiskt kulliga program. Jag somnade till "The Animal " igår. Det lilla jag fick se var att han blev ett djur som liknade en människa! KOMPLISERAT!! Iaf, nu ska jag snart till stan med pappa och handla jeans. Det ska bli kul. Sedan ska jag nog på bio och se något eller hyra film. Pappa och Lena ville ju det. Iaf. Det kommer fler inlägg senare!

Puss Cassiy. Enjoy! ;)

fredag 11 december 2009

OMG! Erik vann!!! NOOOOOOOOOO! Calle skulle vunnit men skit samma. Erik var en värdig vinnare och Calle tog det bra. Men ärligt talat såg ni siken jävla flickvän Erik hade " Jag e Eriks flickvän, flickvän till årets IDOL! Så rör inte och kolla på mig jag e så snygg och jag kan dansa oxkså titta! Jag rör på mina ben " ASÅ OMG!!!!!!!!!!!!!! Siken biatch jag brukar inte va så här taskig men nu e hon fan sjuk i huvudet!

BTW! Vet ni vad! Lena sa till mig att inte ha så mycket kajal! OMG! E du min mamma ? NOPP!

Imorgon ska jag kanske se bio emd KÄRLEKSPARET ( pappa och Lena ) FY FAN VAD BORING! Det e så jobbigt! Iaf. nus ska jag se blackforwarts eller vad den heter SEA!


Puss Cassiy. Enjoy! ;)

HEJSAN ALLA! Idag har man haft en super bra dag!!!!!!! Det var lucia så vi fick titta på det! Mina vänner va med så det va kul kul! Men Sara började att gråta. Hon satt bredvid mig! Hennes morfar hade tydligen begravds där. :( Men sån tur var hennes mamma där för hennes syster var med. Sedan hade vi myss i skolan med lussekatter och pepparkakor!!! Vi sjöng med. :D

Efter skolan ( som slutade 12 ) skulle jag va med Alicia, Kimpa och Panda men sen kom jag på att jag skulle backa julla gubbar. Så jag fick cyckla hem snabbt som in i och gå ut med Ludde. Han precis sedan kom farfar och vi körde hem till dem och backade.

Efter åt åkte farmor och jag och köpte julklappar till pappa, farfar och Lena. Jag fick också en jacka från JC. Den kommer här.


Klädsel idag:

Jeans: Kappahl
Svart tröja: Mammas garderob
Rosa linne: Grekland
Ljus rosa linne: JC
Jacka: JC
Halsband: Ur och penn

Snygg outfit va? ;)

P.S Förlåt att jag inte har lagt in på ett tag emn ingen kommenterar så det känns inte så lönt. Ska förbättra mig om ni förbättrar er.

Puss Cassiy. Enjoy! ;)

tisdag 8 december 2009


HEJSAN ALLA! Förlåt att jag varit dålig på inlägg men jag har haft fullt up. I allafall nu e det snart julafton, vem längtar inte? :O Vilken är er älsklings jul låt? Min e Fairytale of New York. Den är anorlunda gemfört med andra.

Idag hade man kvarsittning! <33 As TRÅKIGT! Fick ha spanska.

Imorgon ska jag till mobilia med Panda, Calle och John! LÄNGTAR!!!!!!!!!!!!!!!!! :D:D

Det ska bli asa kul! :O Ska köpa presenter. 1 till Amanda och 1 till Jojjo och... ett par öronhänge
är örhänge nörd! Ia alla fall! Längtar as mycke! Jag skriver mer imorn. NU loggar väl Calle snart in och då ska amn prata med honom sen har jag en massa att göra.

Puss Cassiy. Enjoy! ;)

torsdag 3 december 2009

HEJSAN ALLIHOPA! Sitter här och äter mammas special varm chocklad till vanilj glass! JAg vet, det hörs äckligt men det e faktiskt super gott! Stack mig idag med en nål! :O Hatar blod så Issah fick ta bort det. BAJS! HAr hicka! :(
Sorry att jag inte har skrivit men jag har inte haft tid. Sorry! Men nu ska jag ta dricka så hickan slutar!

Puss Cassiy. Enjoy! ;)