måndag 30 november 2009

HEJSAN!

Var inte i skolan idag hade lite ont i magen. Varit på Vellinge blomman! Det var kul mamma råkade hålla en lång graj mellan bennen det såg ut som en ja ni vet vad! Stof och as garvade! Hade ialla fall jätte kul!

Puss Cassiy. Enjoy! ;)

söndag 29 november 2009

Twillight!!!!!!! Edward! <3


HEJSAN ALLA!
Har precis sett Twillight, New Moon! Den var jätte bra men slutet var rätt konstig, den slutade med en fråga. Men jag har ju läst boken så jag vet svaret! ( STOLT ) Edward i filmen är sååå snygg! Jag smälter! Jojjo och Julle tycker Jacob e snygg! Så dem fick han så fick jag Edward ( Robert Pattinson )

Idag har jag inte gjort något speciellt!

Puss Cassiy. Enjoy! ;)

lördag 28 november 2009











Jag har laddat över bilderna från partyt igår! Här kommer dem! Robin ( min fotograf ) e den som har keps. Edde är den så kallade Wannabe Fjorthis. Melker lägger jag inte ut på!


Varit på Valen idag ( i Trelleborg ) med bästa Isabelle. Vi var där själva och hade as kuL! Var rädd för fåglarna i parken! HAHA! Köpte present till henne och en sak som jag inte kan säga också en tofs. Vi hade åroblem i bussen vi hade ingen anning om vart vi skulle eller vart vi skulle gå men chaffisen berättade. SEdan i bussen hemåt fick vi en kille i 25 års åldern som stank! Jag menar! Verkligen stank! Han luktade rök och svett! USH! Mår illa när jag tänker på det.

Outfits idag:
Rosa linne under det andra linnet: Jc.
Rosa linne över ( det är för stort ): Grekland.
Rosa örhängen: Jc.
Svart och silvrit halsband: Kappahl.
jeans tights: H&M.
Svart väska: Kappahl.

P.S Här kommer en bild på toffsen jag köpte! :)

fredag 27 november 2009

Melker puss på vidio! :O

Här är en bild på mig innan kalaset! :)
Hejsan!

Jag kom hem från kalaset vid 22:00 men så var det idol sen jul pynt och sedan var det den där nya serien efter idol sen har jag bara varit inne också kom jag på ER!

I allafall. Kalaset var jätte kul!! Men vi körde ryska posten och Melker ( den nya i klassen som tydligen gillar mig och är så otroligt ful/äklig ) valde puss. Det kom på mig och jag ville nt! SÅ jag försökte rymma men det funkade inte. För alla bildade en ring runt om kring och höll fast mig! Alla tog sedan up sina mobiler och fotade/spelade in. Så nu finns det på film! I allafall, sen fick jag sätta mig i en på en stol och slå Panda på armen när han pussade mig! Sen sprang jag till toaletten och tvättade av kinden. Sedan skulle Panda också bli pussad av Melker och Edvin välte min stol och ramlade över mig! HAHA! Låg och as garvade och alla frågade hur det gick! Bilder kommer imorn kan ej ladda över dem för batteriet la av! Min egna fotograf Robin fotade dem. Han sprang runt som en dåre och fotade. Jag har tyvär inge bild på där Melker pussade mig men kanske får tag i en sen. Men nu så har kameran dött så vi får vänta tills imorn. Men kalaset var toppen! Förutom det där. Nu ska jag snart lägga mig!

Puss Cassiy. Enjoy! ;)

" säkerhets detalj "

Hejsan alla!

Jag fick ïnte gå till skolan idag! :( En säkerhets detalj! Sa pappa.

Jag har frågat den underbaraste Annie om jag ändå fick gå på kalaset! :) JAAAAAAA!!!!!!!!!!! Det fick jag! :) Det kommer att¨komma fler inlägg sen! Nu e det ju helg, fast det har det varit sen Tisdag för mig! xD

Aja, det kommer fler inlägg sen!

Puss Cassiy. Enjoy! ;)

torsdag 26 november 2009

Coola trubbel!


HEJSAN ALLA!



Nu mår jag bra igen. :D Det gick licka snabbt som det kom. :D

Iaf. Detta inlägget heter ju coola problem!!!!!!!!!!

Jo, vi åt på Burger King. Helt plötsligt så fick vi 2 extra coca color??? Sen satt vi där i bilen och helt plötsligt blev det blöt ! Och en coola hade vält! Dem hade glömt en hållare till dem. Så när jag kom in sprang jag direkt till duschen och duschade. :D Ska på kalas imorn så nu har man köpt presenter! Längtar! Puss! Hejdå. BTW! Temat på festen är fest galet. Bilder kommer sen!


Puss Cassiy! Enjoy! ;)


HAHA! Denna bilden är så söt!!!!!!!!!!!!!! Älskar den filmen. XD

onsdag 25 november 2009

Hejsan alla!!!

Jag ligger här hemma och vi tror att jag har fått influensan! :(

Jag som skulle se Twilight på Söndag! Vi får hoppas att jag mår bra då och vi får även hoppas att jag inte har influensan! Puss!

måndag 23 november 2009

HEJSAN! dagen var väl inte så intressant men jag harvarit hos tandläkaren idag, dem borra! :O:O DEt gjprde inte så ont men jag bedövade. XD Nu är Lena och tar influensa sprutan som jag redan har gjort, den gjorde faktiskt ont. Puss.

lördag 21 november 2009

Här kommer en bild på min sötaste igelkotte som vi tog hand om som senare dog! :(
Hejsan alla!!! <33

Nu sitter man här och man har precis gjort om i sin blogg, blev ganska nöjd! :) Lis hade samma tema som mig så jag bytade. Men men, nu fick man göra om lite iaf man hade även något att göra. Jag vet att detta är ett ganska sent inlägg men jag hade inget att göra. :) Min dator behöver batteri så nu ska jag fixa det. Men nu ska jag snart lägga mig, är inte särskilt tröt men imorn ska man va med BÄSTA JOJJO och man kanske ska va pigg då. :) Idag har jag inte gjort särskilt mycket idag. Bara slöat framför tv:en. Mamma och jag så " Änglar och demoner och vi såg " When the dark falls " DEm var jätte bra.

Puss puss. Cassiy! ENJOY! ;>

fredag 20 november 2009



HEJSAN ALLA! Jag hoppas att alla har titta på idol? Eller?

Det är svårt och bestäma vem som kommer åka ut, kanske Mariette??? Eller någon. Själv hejade jag på Nicklas som senare åkte ut så nu hejar jag på Calle som förmodligen kommer komma 3:a ( förmodligen )

Idag har jag iaf varit med Juliia! Vi försökte störa oss på en bonde! :O Sedan gick vi på ett träd över en bäck. Vi höll på att ramla! :O

Och igår så hade jag ett litet problem... en kille hotade mig att säga min största hemlighet för alla i Vellinge om jag inte blev tsm med honom! Jag menar han var faktiskt 14 ÅR! Så den käraste Stoffe hjälpte mig! :) Han lekte att vi var tsm så därför var jag otrogen mot Jakob som den här killen heter... Han sa till och med: " HON ÄR MIIIIINNNNNNN! " För att bli av med honom. Nu sa han: " Om jag inte hittat en tjej på en månad så kommer jag tbx! " Iaf... här kommer en bild på den snälle Stoffe och en på mig ( som vanligt! ) Iaf... älskar er alla!


Puss Cassiy Enjoy! ;)

onsdag 18 november 2009

HEJSAN! <33 Idag kom man försent till skolan. 3 timmar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Aja, fick iaf inte kvarsittning! :) Sedan har man bara tagit det lugnt! :) Min dag har varit ganska tråkigt! Puss. :)

måndag 16 november 2009

Hejsan alla! SItter här med bästa Isabelle, vi dricker just nu varm oboy som hon har tjatat om i 3 TIMMAR! Hoppas ni har haft en trevlig dag! Puss!

söndag 15 november 2009

HEJSAN! Nu ska jag snart lägga mig. Men jag har precis set att en tjej har lagt ut en sak på bdb med mitt namn så om hon inte atr bort det anmäler jag henne. Ha det så trevligt! Puss!

lördag 14 november 2009



Hejsan! Här sitter med Richard och Emelie, dem kom precis. DOm ska sova här inatt. SJälv ska jag snart äta, Lena ska göra någonting. Hon SUGER på att laga mat igentligen! Men vi får hoppas det blir GOTT! Jag har bara slöat idag. Imorn ska jag va med bästa Jojjo!!!!!!! Hoppas ni har haft en trevlig dag, puss!!!!!


Ludde tror han är handikapad för att han har krage! Han kissar inte, så nu ska jag gå ut med honom så ahn får kissat, här kommer en bild på Ludde.

fredag 13 november 2009


Visst är den gullig!!!!!!!!!!!!!!! Man kan köpa godis i den istället för plastpåsar



Har precis kommit hem och har handlat med Lena, för första gången var vi ensama utan pappa! :) Det gick faktiskt jätte bra, vi hade jätte kuL! :) Men vi fick en utlänning efter oss som bara gick där och log, sedan när vi pkte iväg vinkade han! :O:O Iaf... Detta köpte jag...

1. En tröja från kappahl med ett svart linne under det kunde man klippa av! :O Älskar den!

2. Ett halsband med en typ... diamant? Från ur och penn! :)

3. Sedan fick man en sådan här dricka, Lena och jag delade! :)


VI FIKADE TILL OCH MED! :O Tog varm chocklad och en vanilj snäcka. :)

Hejsan idag har jag varit med en massa tjejer vi hade as kul! Kommer fler inlägg snart.

torsdag 12 november 2009

Hejsan alla! Ett snabbt inlägg! Har precis sett Glee första avsnitt och det var sjukt bra!!!!!!!! LOVE IT! Hoppas några av er har sett det! Det är sjukt bra! Rekomderar det! <333 LOVE IT! <33 Älskar er alla!

Hejsan alla!!! Inget kul har hänt idag förutom att vi varit på teater! Dem letade efter den som hade det :S Så hade dom värsta lysrör så lyste dem på mig och sa: " Jag tror vi har hittat henne1 " Jag blev as rädd!!!!!!!!!!!! Hatar sånt skit! Sedan kom en tjej in och rädda mig ( Det var menningen ) Iaf, min hund har fått trat! Han var hos veterinären idag! :( han har slikat sig på foten när han hade ett sår så det blev infekterat! :(

onsdag 11 november 2009




Hejsan alla läsare! Idag va man med Panda och Isabelle. Vi har flummat runt som ett par galningar. Nu har dem tyvär precis gått hem! Jag ska snart lägga mig, är riktigt seg! Älskar er alla! Puss1 <33

Dagens outfit! <33



Svart linne: Jc
Svarta tights: H&M
Halsband: Kappahl
Lilla tröja med tiger på: H&M

tisdag 10 november 2009


Outfit idag:


Gråa Tights: H&M
Svart linne: Jc ( under tröjan )
Svart tröja: Mammas garderob! XD
Svart och silvrit Halsband: Kappahl
Väska: Kappahl


Tanke: Jag tänkte inte så mycket, tog bara fram något skänt var väldigt tröt. :)

Stil: Jag vet inte riktigt. kanske vardaglig? Den var kanske lite åt emo. Jag vet inte. Det var ju väldigt svart. :D
Idag var de ganska tråkigt i skolan förutom gympan! Vi fick själv bestäma vad vi skulle göra, jag sprang 3 km! XD Sedan lekte vi piet! XD Det bhar amn ju ninte gjort på år.


Efetr skolan var jag med Amanda E och Lis. Vi har typ bara suttit vid datorn och nu sitter jag här.


Puss Cassiy. Enjoy! ;)

måndag 9 november 2009


Okej, ännu ett inlägg.


Gömde rapotera vad jag gjorde nu ju! x)


Nu sitter jag och böllar till Hallujah med Molly Sanden, som ni alla vet bor jag i den söta byn Vellinge. Vellinge är förstört just nu. För en underbar människa har precis dött. Hon hete Amanda Ohlsson, ni har säkert läst det i tidningen. Jag var på hennes begravning, hobn älskade denna låt och det var den sista hon lyssna på. Hon dog av hjärnhinneinflammation. Hella Vellinge är förstört och vi hade hennes lillasyster i våran klass. R.I.P Den sötaste ängeln
på jorden! <33

Hejsan, nu har jag kommit hem. Det gick väl, men vad skulle jag gjort utan Emelie och Richard???? ( Lenas tvillingsysters barn ) Richard har precis börjat i 6-års alltså 6 år och Emelie går i 3-an och är då 9 år. Dem åt smörgås tårta som jag inte gillar men jag fick mega i mig lite. Annars känner jag mig otrevlig. Senare tittade jag på Scobby Doo med Emelie och Richard, pallade ej sitta ute med dem vuxna.



Berättade jag innan att Lena och jag ska till Mobilia på Fredag? Det är det första vi gör när pappa inte är med. LÄNGTAR! Hoppas ni har det trevligt där hemma. Puss!!!!!!!!!!!!!!!
¨

Hoppas detta imte tråkar ut er!


Okej, nu ska jag passa på att berätta lite om mig själv och min dag. Som i värsta fall varit jävlugt tråkig!


Jag är en tjej som inte har någon speciell still. Jag har lite olika från dagarna. Jag bara ÄLSKAR djur! DJur är mitt liv! Jag har nog inte brytt mig särskilt förren typ nu. Nu ska ni få veta om min familj så ni hänger med när jag berättar. Min mamma och pappa är skilda, min pappa har precis hittat en ny tjej som heter Lena, visst hon är väl snäll IBLAND! Ibland ät jon bara för jobbig!

Min dag: Vi har temavecka på min skola. Det innebär att vi inte har någon läxa, som glädjer mig.
Men vi såg på en film i skolan " Flyga drake " Som var riktigt sorlig. Jag bara hatar sorliga grajer! Jag började nästan gråta, satt och hållde inne. Vi har även fått veta en hell dell om våran vänskaps skola i Afganistan.

Nu ska vi snart hem till Lenas kompis som fyller år. Det kommer bli tråkigt, men man får stå ut med det.

Nyblogg!

Hejsan, nu har jag skappat en ny blogg. Och ag tänker försöka berätta om det roliga om mina dagar, inte skolan. Idasg var jag i skolan och först hade vi matte... m.m sånt kommer jag inte skriva om. Mer om vad jag tänker och allt intressant i mitt liv. Hoppas ni kommer gilla den. Kommer även lägga ut bilder och vidior, men bäst av allt. Saker som ajg sett ute kanske en rolig bil eller något sånt eller något jag bara hittat på internet. Hoppas ni kommer gilla denna färggranna blogg.